Vavilonska ribica - agencija za prevođenje

Bookmark and Share  

 


Dobrodošli u agenciju Vavilonska Ribica!

ENGLESKI - SRPSKI I SRPSKI - ENGLESKI

◊ Izgubljeni ste u prevodu?

◊ Potrebna Vam je dobra usluga prevođenja?

Na pravom ste mestu!!!

Mi smo se usavršili za:

1. Prevod različitih vrsta dokumentacije, od naučnih radova do uputstava za upotrebu, i to iz različitih oblasti - od automobilske industrije i mašinske obrade do informacionih tehnologija, poljoprivrede ili medicine. U svom radu koristimo najpoznatije softverske pakete za prevođenje - Trados, Star Transit, Deja Vu, itd.

2. Prevođenje na konferencijama, sastancima, seminarima, radionicama i u bilo kojoj prilici gde postoji potreba za brzim i tačnim konsekutivnim ili simultanim prevođenjem. Nudimo kompletna rešenja za 2, 200 ili 2.000 učesnika, uključujući kabinu za prevodioca, mikrofone, slušalice itd.

Pogledajte naše usluge i kontaktirajte nas!


Zašto da odaberete baš nas?

Zato što imamo:

Superioran kvalitet. Kod nas ne rade studenti ili početnici, nego isključivo profesionalci.

Fleksibilan pristup formiranju cene. Nezadovoljnim klijentima vraćamo novac!

Angažovanjem ljudi koji poseduju izuzetne prevodilačke sposobnosti i veliko iskustvo u ovom poslu, izbegavate greške koje se mogu desiti kada angažujete prevodioce koji poseduju samo jezičko obrazovanje.

Naše osoblje prati razvoj terminologije u raznim poljima. Vrednujemo nove rečnike i kupujemo ih ukoliko zadovoljavaju naše standarde kvaliteta. Upotrebljavamo i najnovije specijalizovane rečnike objavljene na Internetu. S obzirom da su Vaše potrebe različite od potreba bilo kog drugog klijenta, sakupljamo i održavamo samo Vama prilagođene liste termina koji su karakteristični za Vašu delatnost.

 

U radu koristimo savremene računarske alate (CAT):


Translation Memory System

 

 
Vavilonska ribica - agencija za prevođenje © 1988 - 2015